4/27/2014

My favourites

Zdravím. Omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala, ale měla jsem ve čtvrtek závody a pak nebyl vůbec čas, domů jsem do od čtvrtka dostala až dnes. :) Jinak se mám fajn, vlastně skvěle, až na "guču" pod kolenem ze včerejšího tréninku. :D

Chtěla bych Vám doporučit dva filmy, které mně osobně hrozně baví, ikdyž to komedie vůbec nejsou.

http://derekwinnert.com/wp-content/uploads/2013/10/317.jpg
Green mile
Podle mě už snad každý zná. Já teda u tohoto filmu brečím pokaždé,  i kdybych nechtěla.

Kolem roku 1935 v Louisianě, mladý Paul pracuje jako dozorce ve vězení pro těžké zločince, kteří jsou odsud posíláni na smrt. Paul není jen "zaměstnancem", ale bystrým pozorovatelem, který citlivě vnímá rázovité postavy těžkých zločinců i jejich osudy. Setkává se například s s černým obrem Johnem, který má ruce jako lopaty a je obviněn z vraždy dvou dětí. Nemůže uvěřit, že člověk, který se bojí spát potmě by byl schopen tak hrůzného činu. 

Nedotknutelní
Ochrnutý a bohatý aristokrat Philippe si za svého nového opatrovníka vybere Drisse, živelného mladíka z předměstí, kterého právě propustili z vězení. Podaří se jim však propojit nemožné: Vivaldiho a populární hudbu, serióznost a žoviální vtípky, luxusní obleky a tepláky. Bláznivým, zábavným, silným, neočekávaným a hlavně „nedotknutelným“, přesně takovým se stane jejich přátelství… Komedie s dramatickou zápletkou o tom, že ani od krku po prsty u nohou nepohyblivý člověk odkázaný na pomoc druhých, nemusí ztratit smysl života. 

4/22/2014

Spring feeling

Pěkný den. No, spíše zamračený a deštivý, ale i přesto Vám přeji aby byl pěkný. :) Jaro si s počasím pěkně pohrává. To, že prší může být sice dobré pro nějaké zemědělce, ale pro mé vlasy moc ne. :D :D (Jojo, vždycky jsem tohle chtěla říct a cítit se jako nějaká slečna, která pořádně pečuje o své vlásky) :D Tak či tak, ten zamračený den bych chtěla rozrazit nějakými jarními obrázky s květinkami, jarními outfity, nebo jen sluníčkem. Tak přeji příjemnou podívanou a můžete mi do komentářů napsat, co je podle Vás na jaře nejkrásnější. :) 
Ebba - Mitt liv genom min kamera ♥ -
http://data3.whicdn.com/images/112617941/large.jpg
http://data1.whicdn.com/images/112617083/large.jpg
http://data2.whicdn.com/images/112616998/large.jpg
http://data2.whicdn.com/images/112615346/large.jpg
http://data1.whicdn.com/images/112609419/large.jpg
http://data3.whicdn.com/images/112609061/large.jpg
Untitled
*O*
http://data3.whicdn.com/images/112603995/large.jpg
http://data3.whicdn.com/images/112603368/large.jpg
http://data2.whicdn.com/images/112576819/large.jpg
http://data1.whicdn.com/images/112573069/large.jpg
Cute.
Nature in Switzerland
Untitled
Cute outfit from poisonvi.com
















4/21/2014

Veselé Velikonoce !

Velice originální název článku (:D), ale tak co, jak se bude post jmenovat je vždy těžké vymyslet a dnes jsem ani přemýšlet nemusela, tím bych Vám teda chtěla popřát nádherné Velikonoce, doufám, že nemáte moc červený zadek od těch proutků a užíváte si volna, já se výprasku "jakštakš" vyhla. O:)

O víkendu jsem hlídala u sestřičky štěňátko, tak jsme vyrazili na fotbal i s Katuš, které děkuji za fotky ! :) Jsem taková hlídací teta teď a v pátek zase, ale vůbec mi to nevadí, když mám hlídat takovou ňufinku :p.

4/19/2014

Train-eat-sleep-repeat

Předtím než odjedu na trénink jsem chtěla napsat článek. Až do pondělí odpoledne nebudu doma, proto nevím, jestli budu mít čas něco nového přidat, mezi tím mě ale můžete sledovat na mém instagramu , tam se určitě něco objeví. :) Tyhle fotky měly být použité v nadcházejícím randomu, ale řekla jsem si, že můžu udělat takové shrnutí včerejšího dne. Přeji Vám nádherné Velikonoce a ať dostanete pořádně přes zadek, já se tomu snad vyhnu (nikdo totiž neví, kde mě najde) :D

Vstala jsem brzy ráno, měla jsem jít na krev, bohužel doktorka neordinovala (sakra) ! Ale, raní ptáče dál doskáče!
 Dopoledne jsem si dala pořádně do těla, tisíc přeskoků a měnší klus.
Dalo by se říct, že jsem plnila to pravidlo train-eat-sleep-repeat :D
Mám nejhodnějšího kamaráda, co se učí na maséra !!! :D Večer jsme zakončili s Katuš a Víťou u Pařby ve Vegas ? Kto miluje ten film tak jak já ?

4/17/2014

Random post

Čau,čau ! Jsem tu zas, tentokrát s randomem. Venku konečně sluníčko. Právě jsem měla být na tréninku, ale dnes mi není zrovna nejlíp, ale večer půjdu aspoň trošku klusnout. Ani nevím, co všechno chci za prázdniny stihnout, ale vím, že nechci sedět doma. Co máte v plánu Vy ? :)
 rovnou 3x ! :D
 Kačenka dělá reklamu ! / Fotíme na praxi !
 Skupinový maraton/tričko za účast
 Terezka si mákla :D / obě jsme si mákly !
 od 7 do půl 2 na praxi bez učitele, takže Věřte nevěřte./Radeček je nemocinkanej :( :D
 Výhra 4:1 :) / Jinak je to rudá rtěnka
 Cesta z pizzerky, zpožděný vlak, strašidelné nádraží :( :D
nejlepší! / hlídám prďocha :*

4/15/2014

wishlist Wien

Zdravím. Zítra je poslední den před velikonočníma prázdninama a já se prostě na nic nemusím učit ! Maximálně navrhnout svoje logo, ale to je maličkost, která mně zabere pár minut a taky mě bude bavit. Nicméně, 7. května jedu do Vídně a už si pomalu plánuji, co bych si měla pořídit nového do šatníku (samozřejmě jen to, co opravdu potřebuji).

wishlist wien


Černý blazer - Ve wishlistech jsem ho už měla nespočetkrát, pořád jsem neměla příležitost si ho někde koupit, nebo prostě se mi ještě žádný až tak nezamlouval, ale tentokrát už si ho prostě koupím a né že ne Musilko ! 

Šortky - Minulý rok ve Vídni jsem si právě jedny koupila, ale pak je prodala, necítila jsem se v nich, ale nějaké potřebuji, takže džínové, nebo čistě černé bych si koupit měla.

Štětce - nevím, co bych měla o nich napsat, prostě jo, chci je, hotovo. :D




Náhrdelník - Tyhle masivní náhrdelníky mě nepřestávají ohromovat, a vždy vylepší každý jednoduchý outfit a zrovna ve Foreveru 21 bych neměla mít problém si nějaký vybrat. 

Top - Elegantní lehký letní top, který se hodí k džínám, i k sukni. Po růžovém z H&M jsem slintala jakou dobu, bohužel k mé smůle jsem ho nesehnala v mé velikosti, sakra sakra ! 

Balerínky - mám v plánu tyhle nude (nebo hnědé) i černé, balerínky jsou velmi univerzální obuv podle mě a hodí se ke všemu.

4/12/2014

NEW IN: BLAZER AND SHORTS

Čaute, takže jen tak v rychlosti. Vůbec nestíhám, musím toho do školy udělat hromadu. Udělat tři prezentace není sranda, vzvlášť když jedna zabere půlku dne. Takže přidávám rychlý new in. Pořídila jsem si tenhle týden nové šortky na běhání ze sportovní kolekce H&M a blazer je z Calliope. Mějte se krásně a užívejte si víkend. :)




4/09/2014

Moje cesta k atletice

Pokud sledujete můj blog, určitě už víte, že hodně sportuji. Sport miluji. Upřímně, nedokázala bych sedět celý den na zadku a nic pro sebe neudělat, jako si jít zaběhat, nebo jen tak se projít. Podle mě by měl sportovat každý. A taky každý by si měl vybrat to, co ho nejvíc baví a věnovat tomu určitý čas, ať už je to z důvodu, že chce zhubnout pár kilo, chtěl by si něco dokázat nebo to dělá jen tak pro radost.

A já si vybrala právě atletiku, respektivě běh. Sportovala jsem už když jsem byla malá. Rodiče mě k tomu nijak nenutili, ani teď nenutí. Od školky jsem tancovala (street dance, disco, společenské tance.....) asi do 14 let. Taky mě hodně bavil basketbal, u kterého jsem zůstala do 7 třídy, než se mi podvrtnul kotník, chodila jsem také do házené a všelijakých sportovních kroužků.


Na základní škole jsme často jezdili na běžecké závody. ( ÁÁÁ vždyky jsem z nich měla takovou trému, když si na to vzpomenu ! ) Živě vidím ty mé první. Byla jsem snad nejmladší z celého školního družstva a jeli jsme na přespolní běh do Břeclavi. Čekal mě okruh dlouhý kolem kilometru. Pan učitel mě uklidňoval, že pokud se to nepodaří, nemám být zklamaná, protože konkurence je tady veliká. Nakonec jsem z 82 holek doběhla na 2 místě. (Ano, překvapila jsem nejen pana učitele, ale i sama sebe)
 

Dá se říci, že tenhle závod vlastně "odstartoval" můj příchod do klubu TJ Lokomotiva Břeclav za který běhám do teď. Vedoucí klubu mě totiž po závodu oslovil, jestli bych se běhu nechtěla věnovat více a já bez rozmýšlení řekla ano.

Další tři roky od prvního přespolního závodu, jsem si hlídala pozici okresní přebornice v běhu na 300 metrů, 800 metrů i v přespolním běhu.( 3 hattricky juhůů ! :D ) 24. 4. 2014 obhajuji první místo na 300 metrů.
Za mou běžeckou "kariéru" (uvozovky jako prase) :D Jsem měla  tři trenéry. První byl vedoucí celé Lokomotivy Břeclav, od něj jsem přešla ke zkušenému trenérovi panu Kalužíkovi, ten ale často odjížděl trénovat do Ománu a Keňi. Teď mě trénuje už starší svěřenec právě pana Kalužíka, Roman Paulík (7.místo na MČR 2014 v hale)

Věnuji se tratím na 800 a 400 metrů. Doplňková je 400 m překážek. Podle mě jsou to snad nejkrásnější, ale také nejtěžší tratě v atletice. No zkuste odběhnout 400 metrů sprintem bez toho aby se vám neudělalo trošku špatně. :D :)


Teď už přemýšlím, co dál napsat a nic mě nenapadá. Pokud však budou nějaké dotazy, tak se mě můžete ptát na asku- http://ask.fm/NikolMusilova322

Přeji Vám hezký zbytek dne. :)




4/06/2014

Photoshoot with Kate

Ahoj! Přeji příjemnou neděli. Jak jste si užili víkend ?  Já moc, i když jsem toho moc nezvládla. Už od pátku večer jsem pelešila a nešla nikam na party. Další den v sobotu hlídala štěňátko, odpoledne jela na trénink (byl kvalitní a běhalo se mi skvěle) a večer jsem byla tak unavená, že jsem se nezmohla na nic a zas pelešila u filmu "Zkus mě rozesmát" (miluju ho). Rozhodla jsem se přidat trošku fotek z focení s Katuš. Podle mě se fotky povedly. Fotila jsem jen černobíle, takže vážně nevím, proč blogger tuhle černobílou přetvořil ná zvláštní až "sépiovou" barvu. Stává se vám to taky ?