8/31/2013

first Instagram post

Čaute!
Už i já jsem se rozhodla, že padnu do té skupinky lidí s instagramovými posty. No, je to prostě takový random. No, však to znáte. Můj instagram můžete najít tu-http://instagram.com/nikolmusilova.Včera jsem byla na menší party u kamaráda, mohlo by to být super, kdybych domů nemusela odjíždět s horečkou. Už sem se i začala těšit do školy, do té doby, než mi napsal můj budoucí spolužák. Ano, ještě před zahájením školního roku, jsem se s ním stihla pohádat. Že já si to vždy musím udělat komplikovanější, a ani to nebyla moje chyba ! Achjoo.

čteme Elle/chystačka na hody/papáme zdravě/relaxujeme
hodujeme/chillujeme/nudíme se v autobuse/závodíme
duck/new in choies/hello kitty/party
dvě prcky/goodmorning/jedna prcka/party again


8/29/2013

Sports outfit

Ahojte ! Poslední prázdninové dny a už nám to zase začne. Pro mě začíná něco úplně nového. Od druhého září jsem prvňáček. mám smíšené pocity. Bojím se, těším se pak zase netěším, nevím co bude, jací budou mí noví spolužáci, budu si s nimi rozumět ? Snad to bude ok a já do školy budu chodit ráda. Po dlouhé době přidávám takový no... outfit dá se tak říct. Podpatky jsem hodila do kouta, mám jich plné zuby z těch hodů a taky puchýře. A dnes sem si oblékla něco ležerního, v čem se opravdu cítím nejlíp. :)
mikina Russell athletic/ šortky Bershka/ sportovní podprsenka H&M

8/26/2013

Just run

Ahojte!
Včera jsem hodovala a v sobotu sportovala. Hodovalo se dobře, ale sportovalo ještě líp. Osobáček teda nebyl, ale já i trenér jsme byli spokojení. Bylo to poslední kolo první ligy žen a mužů. pršelo nám teda opravdu hodně a určitě nejvíc, když jsem běžela půlku(800m) a pak dvoustovku. V takovém lijáku se mi ale běželo docela dobře,no, kromě dvoustovky, tam jsem to vyklusala,nohy mně nějak nechtěly běžet. :D Půlku jsem odtáhla sama a aby se neřeklo, tak na poslední stovce mě nějaké dvě milé dámy předběhly, ale tak, vo co de, že ? :D :) 
Co jste dělali o víkendu Vy ? 


8/25/2013

new in


Čaute. Jak jsem se zmiňovala, jela jsem do Brna (v pátek) ,hlavní cíl byl pořídit si nějaké botky. Ano, neodjela jsem jen s nimi. Ohromné slevy co byly jsem prošvihla, ale přece se ještě něco našlo a já jsem domů odjela spokojená.Včera jsem měla závody, tak zítra budou nejspíš fotky z nich. Teď si jdu odpočinout a pak se budu oblékat do kroje. Jsou zase hody, tentokrát poslední na které jdu, tak si je musím pořádně užít a a rok zas !  :)

 botky,šortky Bershka / tílka Tally Weijl / spony do vlasů H&M
Nedávno mi konečně přišel nový mobil. Tak jsem neváhala a hned stahovala instagram, můžete mě follownout tady- http://instagram.com/nikolmusilova Musela jsem se pousmát, když v nové Elle je téma "Závislá na instagramu" :D :)

8/21/2013

Ahoj !

Ahoj ! 
Já mám za sebou další hody, podle mě dost vydařené a vytancované. A jo, štve mě, že teď na blog s prominutím docela "seru", ale když...no prostě....Stejně je to otázka času, kdy skončím, ale nevím, třeba mě něco brnkne přes nos a já si to skončení rozmyslím, no uvidíme. Zítra bych chtěla jet do Brna, nebo v pátek. Tak možná bude i nějaký new in, který opravdu dlouho nebyl. Nebo co by jste tu rádi viděli ? :)

z noční košilky šaty :)
 samozřejmě, že i trénuji ;) Myslím že tohle zrovna 6,5km

8/16/2013

days are over

Zdravím.
 Původně jsem chtěla jít vyfotit outfit, který jsem dnes měla na cestu do Pavlovic. Bohužel , než jsem se stihla obléct, venku se zatáhlo a já se mohla znovu vysvléknout. Nojo, kdybych nečučela u televize a nedívala celé hodiny na mistrovství světa v atletice, možná bych to stihla. Snad příště ! :) Mimochodem, zítra 18:10 běží Usain Bolt finále, tak aspoň fandite ! Věří si na světový rekord, to může být hodně zajímavé ! Dopoledne jak jsem zmiňovala jsem jela do Pavlovic za babičkou pomáhat s koláčema. V neděli jsou tam totiž hody, takže budu opět hodovat. Zítra mě čeká práce na penzioně, kde je i svatba a hned po práci pojedu na trénink. Fů tak mě tahají stehna, snad to zvládnu ! :) Zatím se mějte krásně a užívejte si zbytek prázdnin, přece jenom nám to všem pomalu končí. :)

 ♥

A trocha nádherných obrázků ! :)




8/15/2013

Party in the pool


Tak jo, teď se mi zdá, že pořád jen oslavuji nějaké narozeniny, hoduji,trénuji, spím a jím a dělám si noční večery s přáteli a nic jiného. Včera to byla oslava patnáctin mého kamaráda. Byla vcelku velká zima, tak jsme raději vlezli do teplejšího bazénku a musím říct, že hůř se mi vylézalo ven než lezlo dovnitř. Brr snad nebudu nemocná. To by se mi teď opravdu nehodilo. Kamarád dostal tričko s nápisem "Kdo potřebuje velké svaly, stačí penis jako tenhle" a pár dalších menších k tomu. :)