2/28/2013

It won´t be much of the party

Neberte to jako outfit nebo něco podobného, jen dnes bylo tak krásně, tak jsem si chtěla udělat nějaké fotky. Název článku taky neberte vážně, tuhle frázi teď hodně používáme v angličtině a zrovna mě nic inteligentnějšího nenapadlo. :D

 moje dnešní společnost :D

2/27/2013

new in: ballerinas and run

Chci Vám ukázat, co jsem vyhrála na facebookové stránce Bezva běh. Došlo mi takové super tričko :D No ke mě se hodí. :) A z bonprixu mi došly tyhle jednoduché balerínky, které jsem potřebovala. :)


2/26/2013

Photos from ball

Už jsem měla v plánu to tu pro dnešek nechat bez příspěvku, ale co bych to byla za blogerku. ;) Tak aspoň něco málo z hasičského plesu, na kterém jsem byla v sobotu. Zítra vám ukáži, co jsem pěkného vyhrála. :)


2/24/2013

Pokusy

Včera jsem byla plesat, tak snad nějaké fotky ukořistím a ukáži je Vám. Ale jak jsem se vám jednou zmiňovala o fyzických a chemických pokusech, tak tady jsou nějaké fotky.


2/22/2013

new in: jacket

Zdravím. Dnes jsme se neučili ale jezdili jsme do jiných škol předvádět pokusy z fyziky a chemie a večer je budem předvádět veřejnosti v naší škole. Já je s kamarádkou moderuji a i předvádíme dva pokusy, tak nám držte palce, aby se povedly, protože někdy se to nedaří. 

V dnešním new inu Vám chci ukázat můj nový křivák od Sabči z blogu lostincloset , který jsem koupila z jejího shopu. Původně je z romwe. Moc se mi líbí, těším se až se oteplí a já ho budu moct nosit. :)


2/21/2013

Love dress from AXParis

Ahoj. Poslední dobou se pořád jen dívám na šaty, které by se mi líbili na hody a nebo na ukončení školního roku. Dnes jsem se dívala na stránku AxParis a řekla jsem si,že by nebylo na škodu, kdybych Vám nějaké mé favoritky z téhle stránky ukázala. (nejsou seřazené podle oblíbenosti)

Image 1
můžete je najít zde




Image 2



Jaké by jste si vybrali na ukončení školního roku Vy ? Jaké se Vám nejvíce líbí ? Jak vidím, tak až si budu vybírat šaty,budu mít těžké rozhodování.

2/20/2013

Losování GIVEAWAY

Tak, jsem ráda , že jste se zúčastnili mé první giveaway. Bohužel nemůžu odměnit všechny mé čtenáře, ale rozhodně tohle nebyla moje poslední giveaway, děláte mi hroznou radost !


Tak a výherkyní zlato-černého náhrdelníku se stala natalkaivankova@gmail.com
 Já moc gratuluji a píši ti mail. 

Krásný zbytek dne.

2/19/2013

some inspiration

Dnes se musím ještě něco naučit, vymyslet pár cviků na břišní svaly do tělocviku a pak jen nějaké drobnosti. Tak nemám ani čas na nějaký lepší článek. Dnes zas hrozně chumelilo. No hrůza :/ Tak tady na zlepšení nálady, nějaké inspirativní fotky !